Sorry, nog een paar geweldige kousen

Misschien heb ik wel een kousen tik, maar onlangs kwam in deze kousen tegen bij een kousenwinkeltje en ik heb gelijk 2 paar gekocht. De Falke Joan is ooit door Falke als een limited edition kous op de markt gebracht. Maar bleek naderhand zo’n succes en had een grote navraag dat men bij Falke in Duitsland heeft besloten om deze kousen vast in het assortiment op te nemen. Dat deze kousen een succes zijn kan ik me, maar wat goed voorstellen want ze zijn beeldig. De knipoog naar de jaren 50, en de kwaliteit van nu, dat moet haast wel perfect zijn.

De zeer fijne net structuur en de corsage-achtige sluiting maken de kousen echt sexy zonder gelijk ordinair te zijn. Ik denk dat dit wel eens een topper kan gaan worden als bruidskous i.p.v de standaard witte glanzende kousen.