Lingadore Bruidslingerie

Lingadore is geen onbekende in de lingerie wereld, en ondanks Lingadore bruidslingeriede Frans aandoende naam is het een Nederlands merk met haar roots in de Achterhoek. (en laat ik daar ook zijn opgegroeid) Dus ik ben stiekem best wel een beetje trots op dit prachtige stukje kwaliteitslingerie.

Lingadore heeft in haar collectie een zeer voordelig en goed bruidstorselet opgenomen, de Lingadore Blanche is een ivoorkleurig torselet met afneembare schouderbandjes zodat het ook strapless is te dragen.  Zoals het eigenlijk hoort bij een torselet zijn er baleinen verwerkt in de gladde stof zodat je het gewicht van je trouwjurk goed verdeeld en het draagcomfort echt verhoogd.  Een trouwjurk zonder goed torselet gaat echt voor een ongemakkelijke trouwdag zorgen. Voor de prijs van het bruidstorselet hoef je het niet te laten, de Lingadore Blanche gaat de winkel uit voor nog geen 70 euro, voor 25 euro extra wordt het bruidstorselet geleverd met een bijpassende hipster.

Afneembare jarretelles

Draag je kousen onder je torselet? no worries, het prachtige torselet is namelijk voorzien van 4 afneembare jarretelles, draag deze echter wel met echte kousen  zonder siliconenrand, de clips zijn te fragiel om hold-ups te bevestigen.  Kies je toch voor Hold-ups dan zijn de jarretelles afneembaar.