Staat je altijd goed – Flattering me torselet

Het Nederlandse aanbod aan bruidslingerie is al jaren erg beperkt, de twee topmerken Porier en Di Lorenzo domineren al enige jaren de markt.  Ik wil als ervaringsdeskundige nog net niet spreken van een monopolie maar daar lijkt het wel een beetje op.

Gelukkig is er verandering op komst, ik kwam recentelijk namelijk in contact met Daniela, zij is een gepassioneerd lingerie verkoopster in het bruidslingerie segment, zij verkoop onder andere het merk “flattering me” wat je het beste kan vertalen als “vlei me” en dat klopt ook helemaal, het torselet is in tegenstelling tot de bekende merken een torselet wat wel goed past, in tegenstelling tot het gebruikelijke matensysteem met cupmaten werkt het flattering me torselet aan de hand van een rekenmodel. Waarbij bovenborstomvang, onderborstomgang en de heupomvang resulteren in een altijd passend torselet.  Dankzij het zeer uitgebreide assortiment begint de flattering me bij een 70B en eindigt bij 94F dus voor ieder postuur is wel een torselet te vinden, dit in tegenstelling tot het aanbod van de bekende merken. Het torselet is tevens in 4 kleuren (ivoor, nude, wit en zwart) leverbaar.

Omdat niet iedereen graag jarretels draagt zijn deze los verkrijgbaar en ook hier weer een stukje kwaliteit i.p.v. de plastic klemmetjes  gebruikt flattering me de enige echte metalen klemmetjes.

Het torselet is nu nog exclusief verkrijgbaar in de webshop en winkel van WomenWants.nl in Koog aan de Zaan. (let op winkel is alleen op afspraak geopend)