Corrigerend ondergoed/shapewear

Shapewear nieuwe trend in bruidslingerie

De opmars van Shapewear is niet te stoppen. Het corrigerende ondergoed is niet weg te denken in de huidige bruidsmode trends.  Waar vroeger vleeskleurige heuphoge stretch slips het beeld toonde onder de trouwjurk is het nu tijd voor prachtige design lingerie met functionele eigenschappen waardoor een buikje verdoezeld wordt en zelfs een mooi decolleté voor iedere vrouw mogelijk is.

Innovatieve lingerie?

Corrigerend ondergoed  wordt gemaakt uit elasthaan, een synthetische  stof met de eigenschap om zeer elastisch te zijn.  Er zijn corrigerende broekjes  met een  afslankend en push-up effect voor je achterwerk, maar ook  slips die voor een plattere buik en mooie taille zorgen. Onder een trouwjurk of rok draag je een corrigerende onderjurk. Een corrigerende bovendeel geeft een stevigere buste en een platte buik en laat het laatste restje van dat zwembandje wat je niet niet weg getraind kreeg als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Corrigerende body’s geven een platte buik, een moie taille en een stevigere decolleté. Voor mooie dijen en heupen ben je het beste af met een legging. Pas het corrigerend ondergoed altijd samen met je trouwjurk,  je zult versteld staan want er momenteel allemaal mogelijk is.