Bruidslingerie online kopen?

Vaak krijgen wij de vraag gesteld of het kopen van bruidslingerie wel verstandig is? Objectief of niet wij kunnen hier alleen volmondig ja op antwoorden.

Bruidslingerie is bij een bruidsmode zaak vaak een impuls aankoop omdat het bij de perfecte jurk moet passen. Omdat je tijdens het passen van je jurk al een een soort van roes leeft en alles wat je aanpakt spontaan veranderd in het mooiste materiaal en de beste kwaliteit spelen veel bruidsmodezaken hier op in door voor de accessoires de hoofdprijs te vragen.

Online shoppen loont, de prijsverschillen tussen een bruidsmodezaak en een online lingeriewinkel lopen al snel op richting de 50 a 60 euro.

Service?

Krijg ik online dan de zelfde service als in een winkel? Tsja dat hangt een beetje van de online winkel af. Stuur vooraf een mailtje en vraag hoe het werkt, kun je bijv. je producten retourneren als het niet past en wat is de levertijd. Veel online shops hebben een beperkte voorraad en moeten bijzondere maten eerst bestellen bij de groothandel.

Er zijn ook online winkels waarbij je je gegevens kunt achterlaten, samen met een online consulent bepaal je dan de exacte maten. Dat kan telefonisch of via chat.

Zodra je je spullen éénmaal binnen hebt kun je in je eigen tempo in je eigen gemak en in je eigen omgeving je spullen passen zonder de goede bedoelde adviezen van een verkoopster die alles mooi vindt staan bij je. Maak er gelijk een leuke avond van met een vriendin die je kan helpen bij het aantrekken van al dat moois.

Owja, vergeet niet je toekomstige vent een avondje het huis uit te werken, het moet natuurlijk wel een verrassing blijven.