Bruidslingerie maar dan elke dag?

De titel zegt eigenlijk al genoeg, waarom zou je de lingerie gekocht voor de mooiste dag van je leven, na die speciale dag in de kast hangen en nooit meer aantrekken? Zonde vinden wij van bruidstorselet.nl je bruidslingerie is namelijk gebaseerd op een normaal stuk lingerie alleen dan met wat verfijnde toepassingen en vaak gemaakt van een duurzame stof. Wij denken zelfs dat de bruidslingerie van betere kwaliteit is dan het gemiddelde setje wat je in je kast hebt hangen.

Daarbij is bruidslingerie een perfect maatje voor onder kleding waarbij het e.e.a in het gareel gehouden moet worden. vooral korsetten en torseletten hebben een figuur corrigerende functie. Je bruidslingerie kun je dus gerust aan naar een ander feestje, één van mijn betere vriendinnen draagt haar torselet zelfs regelmatig naar haar werk, gewoon om dat ze het erg fijn vindt zitten.

Tegenwoordig wordt veel bruidslingerie ook geleverd in andere kleuren dan het standaard wit en crème, we hebben zelf al fel rood en zacht rosé gezien en binnenkort verwachten we nog wel meer gekke kleuren.