5 tips voor de perfecte bruidslingerie

Zodat u schittert op de mooiste dag van je leven.het hangt af van de kleine details. Met deze tips over uw bruidslingerie staat niets een fantastische dag meer in de weg.

1. Probeer verschillende beha’s

Informeer bij de winkel of je meerdere setjes mag passen en deze mag terugbrengen, je weet pas echt of iets goed zit als je het wat langer hebt aangehad. in een winkel past altijd allles. Kijk ook verder dan hetgeen de verkoopster je aanbiedt. Vaak hebben de bruidswinkels maar 1 of 2 merken.

2. Bereid het passen van je trouwjurk goed voor

Vergeet niet om je lingerie mee te nemen bij het passen van de trouwjurk: bh, torselet, kousen en bruidsschoenen. Voor uw bruiloft, is het belangrijk om te testen hoe uw jurk er ziet er met de juiste lingerie.

3. Controleer uw lingerie

Pas thuis nogmaals je outfit: Heb je een goede keus gemaakt? Zit alles nog zoals het zou moeten zitte. Zijn de kousen nog comfortabel genoeg, zit je torselet niet te strak, schijnt je jurk niet door. Allemaal essentiƫle dingen, dus schop je bijna man even het huis uit, haal je beste vriendin erbij en ga passen.

4. Vind de juiste kousen

Verleidelijke benen: er is keuze genoeg, van de bekende panty tot luxe zijden kousen. Voorkom het afzakken van kousen, indien je hold-ups kousen met een siliconen plakrand gebruikt doe je er verstandig aan om je benen vooraf NIET in te smeren met bodylotion. Draag je kousen met jarretels oefen het aandoen dan een paar keer. Natuurlijk draag je een kousenband.

5. Wees voorbereid

Zorg voor een reserve paar kousen, niets is zo vervelend als een ladder in je panty of kous tijdens je mooiste dag. Je bruidsmeisjes of je trouwgetuige zijn de perfecte persoon voor deze taak. Een flesje transparante nagellak kan ook van pas komen om het ladderen tegen te gaan.